Какво е Opencart? RSS Известия

OpenCart е онлайн ресурс, който е създаден да улесни взаимодействието между търговци и клиенти. Базиран в средата на отворения код, тази платформа Ви дава възможността да имате собствен онлайн бизнес с потребителски интерфейс, който е приветстващ и модерен. Ако сте онлайн търговец, Вие вероятно ще искате да имате функционалност за продаване на уебсайта Ви и Opencart е една добра опция да помогне на Вас и на клиента да направят това лесно и бързо. Независимо от големината на Вашия бизнес Opencart може да задоволи всички потребности свързани с онлайн търговията.

Ето част от ползите, които ще извлечете от използването на OpenCart:

  • Допълнения. Системата на ОpenCart Ви дава възможност да избирате от голям набор допелнения. Най-новото издание на безплатната платформа Ви предлага над 1,500 допълнения, които Ви помагат да нагодите уебсайта си към нуждите на Вашия бизнес, също така и към нуждите на клиентите.
  • Поддръжка. OpenCart общността е доста обширна. Вие ще имате достъп до техническа поддръжка, която може да отговори на всичките въпроси, за които мислите, че нама отговор. Във форума, е откриете OpenCart потребители и някои образовани програмисти, които са винаги готови да Ви насочат към правилните отговори. Намерили сте бъг? Има бърз и лесен начин да го докладвате в OpenCart може да създадете тикет и да се върнете към това, което вършите докато екипа от разработчици работи за отстраняване на проблема.
  • Скрипт. Структурата на скрипта за OpenCart е базиран върху популярен метод наречен MVC (Model-View-Controller). Поради популярността на този скрипт има доста хора в кибер пространството, които са запознати добре с него, което Ви дава оптимален достъп до помощта, от която се нуждаем. Този скрипт е също XHTML съвместим.
  • Ресурси на сървъра. Защото OpenCart няма много вградени функции за разлика от конкурентите, той е по-малко взискателен отностно ресурсите на сървъра, който дава възможност на айта да работи. Добавяйки само няколко допълнения няма да повлияе на скоростта на Вашата OpenCart инсталация. Добавяйки тонове допълнения към сайта може евентуално да се отрази на "тежестта" на сайта и да забави системата, но имайки само няколко основни функции прави употребата на OpenCart бърза и лесна.
  • Табло. Администраторската част на OpenCart е практически лесна за разбиране от нови потребители. Админ панела е събран, чист и лесен за разбиране и управление. За новобранци в тази област това са важни фактори да може сайта Ви да заработи лесно и бързо. 
  • Цена. Благодарение на това, че се използва системата за отворен код, Вие можете да свалите и използвате OpenCart безплатно. За повечето малки бизнеси свалента версия ще покрие нуждите на Вашите нужди. Допълненията на разработчиците дават възможност да персионализирате по-добре Вашият бизнес, за някои от тях ще се наложи да заплатите малка цена.
Какво ново в Опенкарт 3?

Какво ново в Опенкарт 3?

Блог 07/08/2017 0
Измина доста време откакто екипът на Опенкарт започна работа върху нов ъпдейт. Сега официалната версия 3.0 е вече готова и достъпна за сваляне! ​Download OpenCart 3.0 HereБеше издадена на 19 Юни 2017 ...
Виж още